Selecteer een pagina

Aankleding van uw bedrijfsfeest

Home » Aankleding bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een evenementenbureau dat de aankleding van uw bedrijfsfeest volledig op zich neemt? Dan is Bear In Mind uit Kortrijk uw partner! Wij decoreren elk bedrijfsfeest, of ander type feest, op een volledige unieke manier en maken hiervoor gebruik van onze creatieve geesten. Wilt u decoratie voor uw bedrijfsevent huren of laat u de aankleding van uw bedrijfsfeest liefst volledig in onze handen? Wat u ook verkiest, wij helpen u graag.

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

De aankleding van uw bedrijfsfeest volgens uw wensen

Gaan de zaken binnen uw bedrijf goed en wilt u uw werknemers eens goed in de watten leggen? Of heeft uw onderneming een jubileum te vieren? Dan kunt u met behulp van onze decoratie voor uw bedrijfsevent een knaller van formaat geven. Voor ons is elk feest uniek. Dat wil zeggen dat we elk project op een persoonlijke manier aanpakken. We houden bij het decoreren van uw bedrijfsfeest rekening met uw wensen en voorkeuren en passen ons graag aan waar nodig. Zo kiest u zelf of u het decoreren van uw bedrijfsfeest volledig uit handen geeft of u liever decoratie voor uw bedrijfsevent huurt.  Zit u zonder inspiratie voor de aankleding van uw bedrijfsfeest? Bekijk dan zeker eens onze eerdere realisaties. Wilt u uw bedrijfsfeest laten decoreren volgens een bepaald thema, bijvoorbeeld ‘Terug naar de jaren ‘90’? Dan voorzien wij met plezier de decoratie voor uw themafeest.

Meer dan decoratie voor uw bedrijfsevent

Onze service reikt veel verder dan het decoreren van uw bedrijfsfeest en het verhuren van decoratie voor uw bedrijfsevent. Zo schakelt u ons in voor de decoratie van eender welk evenement in Vlaanderen. Gaat een collega of kennis binnenkort trouwen? Of bent u zelf een weddingplanner en werkt u graag samen met een echte professional? Dan kunt u bij ons terecht voor decoratieverhuur voor op uw bruiloft. Of u ons nu inschakelt voor de verhuur van decoratie voor uw bedrijfsevent, of voor de volledige aankleding van eender welk soort feest, u weet dat u bij ons geniet van creativiteit en een persoonlijke service.

Maak een afspraak of spring binnen

Wilt u uw bedrijfsfeest laten decoreren door Bear In Mind? Dat doen we met plezier! Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 0472 42 00 28 of door een e-mail te sturen naar info@bearinmind.be. U kan ook binnenspringen op kantoor aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 in Kortrijk. Aan de hand van een kennismakingsgesprek kijken we op welke manieren we de aankleding van uw bedrijfsfeest kunnen voorzien.

BEAR IN MIND