Selecteer een pagina

Wij zorgen voor de perfecte aankleding van uw feestzaal

Home » Aankleding feestzaal

De optimale aankleding van de feestzaal is dé kers op de taart om van uw feest een echte magische aangelegenheid te maken. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is uw zaal laten decoreren door de creatieve geesten van Bear In Mind uit Kortrijk altijd een goed idee. Er is namelijk niets dat wij liever doen dan met u aan de slag gaan om uw ideeën over de aankleding van uw feestzaal optimaal naar de realiteit te vertalen.

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

De aankleding van uw feestzaal in goede handen

Heeft u de perfecte zaal geboekt voor uw feest in regio Kortrijk, maar wilt u deze nu nog laten decoreren door een geschikte partij? Een partij die met uw ideeën aan de slag kan gaan, maar zelf ook met het een en ander op de proppen kan komen, indien gewenst? De aankleding van uw feestzaal is in veilige handen bij Bear In Mind. Wij zijn een creatieve wervelwind die vol passie het feest van uw dromen realiseert. Voor ons is de aankleding van een feestzaal elke keer een uniek project met een verhaal op zich. Uw zaal laten decoreren door Bear In Mind staat aldus garant voor een persoonlijke aanpak en prettige samenwerking. Bent u benieuwd hoe uw voorgangers hun zaal hebben laten decoreren? Neem een kijkje in ons portfolio en doe alvast wat inspiratie op! Wist u trouwens dat bij ons ook decoratieverhuur mogelijk is, waaronder tafeldecoratie voor bruiloften?

Contacteer ons voor uw volgende feest

Onze deur staat altijd voor u open wanneer u op zoek bent naar een geschikte partij om uw zaal te laten decoreren. Kom bij ons decoratiebureau langs aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 te Kortrijk, of maak een afspraak via ons telefoonnummer 0472 42 00 28 of e-mailadres info@bearinmind.be, zodat we samen de aankleding van uw feestzaal kunnen bespreken.

BEAR IN MIND