Selecteer een pagina

Schakel ons in voor de decoratie van uw event

Home » Decoratie event

De decoratie van uw event is in veilige handen bij Bear In Mind. Wij zijn enthousiaste eventplanners en verhuurdienst uit het Wilde Westen van Vlaanderen (regio Kortrijk) met een jarenlange ervaring in de decoratie van feesten. Ga met ons in zee voor de perfecte kers op de taart voor uw feest!

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

Voor de optimale decoratie van uw event moet u bij ons zijn

Doorheen heel ons deel van Vlaanderen staan wij bekend om onze vaardigheden wat betreft de geslaagde decoratie van ieder event waarvoor we worden ingeschakeld. Met veel creativiteit en oog voor detail en stijl verzorgen wij vol passie de aankleding van uw feest. Dit kunt u overigens met uw eigen ogen zien in ons portfolio! Ons geheim? Wij geloven heel sterk in co-creatie: we luisteren naar uw ideeën omtrent de gewenste decoratie van uw event, en speuren vervolgens heel ons magazijn, of desnoods heel Vlaanderen, af tot we gevonden hebben wat u wil. Want voor ons is ieder project een verhaal op zich dat om een persoonlijke aanpak vraagt. Daarnaast denken wij uiteraard graag met u mee om ideeën uit te werken. U kunt ons inschakelen voor ieder soort event, van themafeesten tot bruiloften en meer.  

​Neem contact met ons op

Wilt u voor de decoratie van uw event gebruikmaken van de diensten van de beste event planner van Vlaanderen? Spring gerust eens bij ons binnen aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 te Kortrijk, of maak een afspraak door ons ofwel te bellen op 0472 42 00 28, ofwel door een e-mail te sturen naar info@bearinmind.be.      

BEAR IN MIND