Selecteer een pagina

Schakel ons in voor de decoratie van uw event

Home » Decoratie event

De decoratie van uw event of feest in Vlaanderen is in veilige handen bij Bear In Mind. Wij zijn enthousiaste eventplanners, evenals een verhuurdienst uit het Wilde Westen van Vlaanderen (regio Kortrijk), met jarenlange ervaring in de decoratie van uw feest of event. Ga met ons in zee voor de perfecte kers op de taart!

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

Voor de optimale decoratie van uw event moet u bij ons zijn

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor de aankleding van uw event in heel Vlaanderen. Bear In Mind is gekend in heel Vlaanderen om onze vaardigheden wat betreft de geslaagde decoratie van ieder event of feest. Met veel creativiteit en oog voor detail en stijl, verzorgen wij vol passie de aankleding van uw event in Vlaanderen. Dat kunt u overigens met uw eigen ogen zien in ons portfolio! Ons geheim? Wij geloven heel sterk in co-creatie. We luisteren naar uw ideeën omtrent de gewenste aankleding van uw event of feest, en speuren vervolgens heel ons magazijn, of desnoods heel Vlaanderen, af tot we gevonden de perfecte decoratie hebben gevonden. Want voor ons is ieder project een verhaal op zich dat om een persoonlijke aanpak vraagt. Daarnaast denken wij uiteraard graag met u mee om ideeën uit te werken voor de aankleding van uw event in Vlaanderen.

Wij verzorgen de aankleding van eender welk event in Vlaanderen

U kunt ons inschakelen voor de decoratie van ieder soort feest in Vlaanderen, van themafeesten tot bruiloften en meer. Heeft u zelf een eigen evenementenbureau en heeft u interesse in een samenwerking voor bijvoorbeeld de decoratie van een expo in Vlaanderen? Of bent u de eigenaar van een bedrijf, waar de zaken goed gaan en wilt u uw personeel eens goed verwennen met een geweldig bedrijfsfeest? Ook dan is Bear In Mind uw partner. Schakel ons in voor de aankleding van uw event in Vlaanderen en laat uw gasten versteld staan!

Neem contact met ons op

Wilt u voor de decoratie van uw event gebruikmaken van de diensten van de beste planner van Vlaanderen? Spring gerust eens bij ons binnen aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 te Kortrijk, of maak een afspraak door ons ofwel te bellen op 0472 42 00 28, ofwel door een e-mail te sturen naar info@bearinmind.be.

BEAR IN MIND