Selecteer een pagina

Decoratie van uw expo in Vlaanderen

Home » Decoratie expo Vlaanderen

Bent u als organisator op zoek naar een samenwerking voor de decoratie van uw expo in Vlaanderen? Dan stopt uw zoektocht bij ons! Bear In Mind uit Kortrijk is een professioneel decoratiebureau dat elke type evenement naar een hoger niveau tilt met unieke decoraties.

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

Unieke decoratie voor uw expo in Vlaanderen

Ook voor uw expo in Vlaanderen komen wij met unieke decoratie op de proppen. Wij zijn immers van het principe van co-creatie. Samen met u als klant creëren we een project dat volledig uniek is en dat nauw aansluit bij uw wensen. Zit u even zonder inspiratie? Dan kijkt u gerust bij onze afgewerkte projecten. We mochten onlangs bijvoorbeeld de decoratie van een expo in Vlaanderen voorzien, maar ook in Amsterdam hebben we een expo van unieke aankleding mogen voorzien. U kunt bij ons kiezen om decoraties voor uw feest of event te huren of de volledige inrichting aan ons over te laten. Heeft u bepaalde specifieke wensen? Dan doen wij ons uiterste best om ze te vervullen.

Maak van uw expo een knaller van formaat

Indien u de decoratie van uw expo in Vlaanderen in handen van Bear In Mind laat, bent u zeker dat uw evenement naar een hoger niveau wordt getild. Maak een afspraak bij ons decoratiebureau door te bellen naar het nummer 0472 42 00 28 of door een e-mail te sturen naar info@bearinmind.be. U bent ook meer dan welkom om eens binnen te springen op kantoor aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 in Kortrijk.

BEAR IN MIND