Selecteer een pagina

De kers op de taart van uw trouw: onze tafeldecoratie

Home » Trouw tafeldecoratie

Op uw trouw kan een prachtige tafeldecoratie uiteraard niet ontbreken. Als professioneel decoratiebureau helpen wij u graag verder met behulp van ons ruime tafeldecoratie-assortiment. Zo laat u uw gasten ook aan tafel verder genieten met behulp van uw stijlvol oog voor detail en Bear In Mind.

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

Uw trouw extra opgeleukt door onze tafeldecoratie

Bear In Mind is een creatieve eventplanner en decoratieverhuurder uit Kortrijk, West-Vlaanderen. U kunt bij ons terecht voor de tafeldecoratie op uw trouw, maar ook de zaalbekleding en de creatieve uitwerking van de decoratie van uw bruiloft nemen wij voor onze rekening. Met onze jarenlange ervaring, grote verbeeldingskracht en kundig oog voor detail, helpen wij u graag uw ideeën te vertalen van wens naar realiteit. Neem zeker ook eens een kijkje in ons online portfolio om zo een idee te krijgen wat wij voor u kunnen betekenen. Niet alleen op het vlak van tafeldecoratie voor uw trouw, maar bijvoorbeeld ook de aankleding van de feestzaal. Bent u zelf een weddingplanner en zoekt u naar een partner voor de tafeldecoratie op een trouw te voorzien? Wij zijn altijd geïnteresseerd in een nieuwe samenwerking!

Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u graag van onze diensten gebruikmaken op vlak van tafeldecoratie voor uw trouw? De deur van onze winkel aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 in Kortrijk staat wagenwijd voor u open! Wil u een afspraak maken, of heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0472 42 00 28 of e-mailadres info@bearinmind.be.

BEAR IN MIND