Selecteer een pagina

De verhuur van de decoratie voor uw themafeest in goede handen

Home » Verhuur decoratie themafeest

Bear In Mind staat in voor de verhuur van verschillende types decoratie voor ieder soort themafeest denkbaar. Wij zijn een team vol creatieve geesten die u vol goesting en passie helpen bij het aankleden van uw themafeest: van een junglethema tot een ‘terug naar de jaren ‘70-discofuif’. Bij ons is de enige limiet die van uw, en onze, verbeeldingskracht! Ontdek waarom het een goed idee is om ons in te schakelen voor de verhuur van decoratie voor op uw themafeest.

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

Kom bij ons langs voor de verhuur van de decoratie voor uw themafeest

Vanuit ons hoofdkwartier in Kortrijk, West-Vlaanderen staan wij zowel garant voor de verhuur van de decoratie voor uw themafeest, als voor de creatieve uitwerking van uw ideeën, indien u dit wenst. Wat ons betreft, is ieder feest uniek, dus vraagt ieder project ook om een persoonlijke aanpak. Wij gaan verder dan simpelweg de verhuur voorzien van de decoratie voor uw themafeest. Wij denken ook creatief met u mee teneinde van uw evenement een echte totaalervaring te maken. Neem een kijkje in ons portfolio elders op onze website om alvast ideeën in verband met de aankleding van uw zaal op te doen!

Vertel ons wat u verlangt van uw volgende themafeest

Kom bij ons langs, indien u op zoek bent naar eersteklas decoratieverhuur voor uw feest! U kunt ons vinden aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 in Kortrijk. Indien u op voorhand een afspraak wenst te maken, kunt u ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0472 42 00 28 of e-mailadres info@bearinmind.be.

BEAR IN MIND