Selecteer een pagina

Huur bij ons de decoratie van uw volgende feest

Home » Decoratie feest

Bij Bear In Mind bent u op de juiste plek aanbeland als het gaat om de perfecte decoratie van uw feest in of rond Kortrijk. Wij zijn een team vol creatieve geesten die u graag bijstaan in het creëren van het perfecte feest met eersteklas decoratieverhuur. Lees verder en ontdek hoe het er bij ons bedrijf aan toegaat.

Next level decoratie

Unieke totaalconcepten

Persoonlijke aanpak

Neem contact met ons op om over uw sfeerdecoratie te praten

De decoratie van uw feest is in goede handen

Samen staan we sterk! Wij houden ons niet alleen bezig met decoratieverhuur, maar denken ook graag creatief met u mee. Wij geloven namelijk heel sterk in co-creatie. Ieder feest is uniek en verdient volgens ons dus een persoonlijke aanpak, geen verstand-op-nul decoratie vol uitgekauwde clichés. Liever gaan wij aan de slag met uw ideeën om vervolgens op de proppen te komen met de decoratie die aan al uw wensen voldoet. Ontdek in ons portfolio hoe wij decoratieverhuur aanpakken, en doe alvast inspiratie op voor uw volgende feest! Of dit nu een knotsgek themafeest is of een stijlvol evenement, wij staan steeds opnieuw voor u klaar met eersteklas decoratieverhuur. Ook voor de aankleding van uw bedrijfsfeest kunt u overigens rekenen op onze expertise en ervaring.

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek

Kom bij ons langs en ervaar het beste van het beste op vlak van decoratieverhuur! U kunt contact met ons opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek door te bellen naar 0472 42 00 28 of ons een e-mail te sturen op het adres info@bearinmind.be. Uiteraard bent u ook steeds meer dan welkom in ons kantoor aan de Hengelaarsstraat 4B 1.4 te Kortrijk voor een babbel. Als u met ons in zee gaat, is één ding alvast zeker: met behulp van onze decoratieverhuur, zult u uw gasten stuk voor stuk met verstomming slaan.

BEAR IN MIND